Hvem er Lars Koudal?

Lidt om underviseren

Jeg arbejder med WordPress hjemmesider og hastighedsoptimering.

Det er svært at opsummere en livslang interesse for IT og flere årtiers erfaring i en lang og varieret karriere. Jeg forsøger jeg dog alligevel, og jeg prøver at gøre det så kort som jeg kan 🙂

Lidt om Lars

Jeg er født og opvokset i en lille by udenfor Viborg som den yngste med en dejlig storesøster, mor og far.

Efter gymnasiet var overstået flyttede jeg hjemmefra og tog uddannelsen som medieøkonom. Da uddannelsen var færdig havde jeg 10 dejlige år i København.

Jeg har altid elsket at besøge Spanien, og i 2008 tog jeg hoppet og flyttede til den mest spændende og bedste by i Europa - Barcelona.

Det var 6 dejlige år i en spændende by og jeg nød at bo i Barcelona, men jeg mødte mit livs kærlighed ved et tilfælde i Miami.

Siden 2015 har jeg kaldt Miami mit hjem hvor jeg bor med min dejlige kone, Katya.

Katya Olson og Lars Koudal på vores bryllupsdag :-)

Lidt om karrieren

Jeg har altid elsket at programmere og lege med computere og teknologi, det opdagede min familie i en ung alder.

Den kærlighed for IT har jeg taget med mig over i karrieren og jeg har i over 20 år arbejdet med hjemmesider og lige siden 2008 har jeg fokuseret på WordPress platformen.

I løbet af min karriere har jeg også arbejdet med CD-ROM produktion, lavet 3D og CGI til film og TV (mest TV), SEO og PPC marketing og hjemmeside udvikling i mange forskellige systemer.

Min karriere har involveret programmering og grafik og design i forskellig form, kombineret med mit sidste job i København som projektleder i et medie bureau.

Mit sidste job var i 2008 hvor jeg arbejdede som SEO og PPC Manager for et dansk Affiliate Marketing bureau i Barcelona.

I over 7 år arbejdede jeg også som freelance Linguistic Tester for spilfirmaet Electronic Arts. Det gav en god erfaring at rejse rundt til flere forskellige lande samt møde og arbejde med mennesker fra rundt omkring i verdenen.

Jeg ejer også WordPress sikkerhedspluginnet WP Security Ninja, og jeg sælger andre WordPress plugins på cleverplugins.com

Det her var en meget kort opsummering, der er flere årtiers erfaring at skrive om, læs mere om mig på min LinkedIn profil eller skriv til mig hvis du har et spørgsmål.

Få en hurtigere hjemmeside

Uanset om du har en lille hjemmeside eller en webshop med tusindevis af produkter kan du forbedre din indtægt ved at hastighedsoptimere din hjemmeside.

Kontakt Lars Koudal

Invalid Email

Vi gemmer dine kontaktinfo på denne server, men vi passer på dem og bruger dem ikke til at spamme dig.

Beskytter du din hjemmeside?

WP Security Ninja

Jeg ejer også WP Security Ninja der beskytter tusindvis af hjemmesider over hele verdenen fra spam, virus og hack forsøg.

Brug kuponkoden "densortekunst" for 15% rabat!

Skiftende tidevand i hjemmesidehastighedsoptimering – fra HTTP 1.1 til HTTP/2

Teknologien bag internettet er konstant i udvikling, og det, der var god praksis i går, er måske forældet i dag. Et oplagt ...

Udviklingen af email marketing: fra 1978 til i dag

Email-marketing har gennemgået betydelige forandringer siden det blev introduceret for over fire årtier siden. Introduktion til Email Marketing Email marketing er en ...

Hvordan Google Fonts kan forbedre din hjemmesides brugeroplevelse

Hvad er Google Fonts? Google Fonts er en gratis tjeneste fra Google, hvor webudviklere kan integrere forskellige skrifttyper på deres hjemmesider. Ved ...

Larsik Corp - 1780 Yellowheart Way, Hollywood, FL 33019, USA.

Kurset er nedlagt. For at tilbyde mere personlig vejledning til vores kunder har vi valgt at stoppe for generel tilgang til kurset.

 

Ønsker du skræddersyede løsninger eller vejledning? Kontakt os for at udforske mulighederne.